Kamperen, een unieke combinatie voor de vakanties van gezinnen met kinderen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Zwembaden met verscheidene afmetingen en met allerlei attracties, sportvelden voor alle leeftijden, speeltuinen, fietsen die je als vervoersmiddel dienen om nieuwe werelden te ontdekken…. Een heel universum in een beschermde, veilige omgeving, besloten maar in de open lucht, die de kleintjes een gevoel van onafhankelijkheid geeft –zo voelen ze zich al best groot – terwijl de ouders gerust kunnen zijn. Kamperen biedt de gezinnen met kinderen een unieke combinatie voor hun vakantie !

 

En dikwijls vinden de knullen en de meisjes kameraadjes, en een contact wat op de eerste dag van een ontdekkingstocht, waarschijnlijk met een zekere verlegenheid begint, resulteren in een vriendschap die vaak verder gaat dan de vakantiedagen….. En tranen brengt wanneer de terugreis onvermijdelijk is. Dat maakt dat velen terugkomen. Daardoor zijn veel gezinnen trouw aan hun bestemming. Campings zijn paradijsjes voor uw kinderen.

 

De zwembaden en water attracties zijn ideaal om de huid te hydrateren, gedurende de met zon gevulde dagen, en ook om te verfrissen en om met vriendjes te spelen. De eeuwigdurende potjes voetbal, die uit passages van de serie Oliver en Benji (NvdV: de manga serie “Captain Tsubasa”) lijken te komen; het gaan en komen naar het kampeerplekje met de bende om aan de ouders te laten weten dat de kleintjes het niet alleen naar hun zin hebben, maar dat ze zich ontzettend vermaken; de workshops, spektakels en festiviteiten… De borrelhapjes en het avondmaal, haastig want de vriendjes staan al te wachten… En de avond spelletjes !

 

En wanneer een uitje met het gezin aan de beurt is om gezamenlijk de omgeving buiten de camping te ontdekken, dan zijn er in de nabijheid twee uitzonderlijke locaties, te weten PortAventura Park en PortAventura Caribe Aquatic Park. Of gouden zandstranden, met een lange en geleidelijke afloop, die voorzichtig de kristal heldere wateren van de Costa Daurada of de Delta inlopen. Of het binnenland, waar “natuur” met hoofdletters wordt geschreven en de dorpjes ansichtkaarten lijken. En stadsfeesten en tradities. zo verrassend en authentiek, dat ze beleeft en gezien móeten worden.

 

Dit alles tezamen, maken de campings een betoverende plek, en vooral voor de gezinnen met kinderen, en garanderen een unieke combinatie voor de mooiste vakanties.

 

También te puede interesar

Tarragona campsites are sustainables

Ga kamperen en respecteer het milieu Tarragona is een provincie waar u op enkele km afstand totaal contrasterende landschappen kunt vinden, waar

Campings in de Ebro Delta

Campings in de Ebro-delta, een heel natuurlijke vakantie Het natuurpark Ebro Delta is een van de belangrijkste wetlands in Catalonië. Een natuurlijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *