Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Veel mensen vragen ons wanneer de campings weer open gaan. Het is bekend dat veel mensen staan te springen om er weer even tussenuit te kunnen, een siësta te houden op de veranda van de bungalow, de kinderen vrij te zien rondrennen op ons campingterrein, het wederzien van campingburen, het gevoel van vrijheid in onze buitenruimtes, schone lucht inademen en boven alles genieten van de rust van onze campings. Welnu, we hebben goed nieuws! Het is bijna weer zover!

Onze campings zijn de afgelopen weken druk geweest met alle voorbereidingen en hebben de laatste puntjes op de i gezet voor een zorgeloos en veilig verblijf. We zijn klaar voor de eerste gasten.

Pak pen en papier en noteer de openingsdata van onze campings aan de Costa Daurada en Terres de l’Ebre (Campings Tarragona):

Campings die al open zijn:

Pak snel je koffers voor een welverdiende vakantie!

También te puede interesar

Tarragona campsites are sustainables

Ga kamperen en respecteer het milieu Tarragona is een provincie waar u op enkele km afstand totaal contrasterende landschappen kunt vinden, waar

Campings in de Ebro Delta

Campings in de Ebro-delta, een heel natuurlijke vakantie Het natuurpark Ebro Delta is een van de belangrijkste wetlands in Catalonië. Een natuurlijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *