Koel deze zomer af op de Campings van Tarragona

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ontdek de Tarragona campings met waterparken

Het goede weer en de hitte zijn al gearriveerd op de campings van Tarragona, en we hebben alles al klaar zodat u op uw vakantie geen tekort zult hebben aan glijbanen, spetteren in het zwembad, verfrissende baden in de natuurlijke zwembaden en eindeloze strandavonturen voor het hele gezin . We weten dat kleintjes het liefst op blote voeten rennen om te eindigen met een spetterende sprong in het zwembad, en hoe meer spetters, hoe beter!

Maak je klaar, want we gaan de Tarragona-campings uitleggen met zwembaden en glijbanen die eruitzien als echte waterparken. Laten we beginnen!

 Camping Vendrell Platja

Camping Vendrell Platja, gelegen in de gemeente Vendrell, in het noorden van de provincie Tarragona, is een resort met een kinderwaterpark met overdekte en onoverdekte glijbanen, waterstralen en waterspelletjes. Een ondiep zwembad ideaal voor de kleintjes. De camping heeft ook een dieper zwembad en een paar meter verderop ligt het strand van Vendrell, met een 10 km lange kustlijn van fijn zand en transparant water.

Camping Park Playa Bara

Camping Park Playa Barà, gelegen in de gemeente Roda de Barà, is een resort met meerdere zwembaden voor alle leeftijden. Als u wilt, kunt u ook genieten van een duik op het strand, aangezien Camping Park Playa Barà directe toegang heeft tot het strand. En als dat je niet veel lijkt, kun je ook ontspannen in de SPA!

Camping Stel

Camping Stel ligt in de gemeente Roda de Barà, aan het strand. Het is een camping die door de Europese ADAC en ANWB campingclubs wordt beschouwd als “BESTE CAMPING IN EUROPA”.

Op Camping Stel kunt u genieten van een duik in het kinderbad, in de jacuzzi’s en hydromassages, waterglijbanen en meerdere animatieactiviteiten in het zwembad zoals: waterpolo, aquagym, zwemmen…

Camping Creixell Family Resort

Gelegen in de gemeente Creixell, heeft Camping Creixell Family Resort een zwembad met een superglijbaan waar de kleintjes niet willen stoppen met naar beneden te gaan.

Het zwembadgedeelte van de camping heeft een kinderbad, een dieper bad en een gedeelte met hydromassage!

Op minder dan 10 minuten afstand ligt het strand van Creixell, een kilometer lang strand met schoon water, fijn zand en zeer weinig diepte.

Camping CAPFUN L’Alba – CAPFUN Mirmanda – CAPFUN L’Aube – CAPFUN Montblanc Park

De campingketen CAPFUN in de provincie Tarragona heeft 4 campings: Camping l’Alba (Creixell), Camping Mirmanda (Cambrils), L’Aube (Deltebre) en Montblanc Park (Montblanc). Het zijn campings waar wateractiviteiten, gekleurde glijbanen, waterkastelen en zwembaden de hoofdrol spelen.

Camping Tamarit Beach Resort

Camping Tamarit Beach Resort ligt in Tarragona, in het Tamarit-gebied en aan de voet van het Tamarit-kasteel zelf. Het is een camping die is bekroond als “BESTE CAMPING IN EUROPA” en in 2022 wordt beschouwd als “Beste camping in Europa vanwege zijn accommodatie”. De camping Tamarit Beach Resort wacht op u met een waterpark met meerdere zwembaden, glijbanen, waterspelletjes, wateractiviteiten en eindeloos veel plezier in verband met deze omgeving waar de kleintjes thuis zo dol op zijn. Ook is de camping gelegen aan de kust, met directe toegang tot het strand.

Camping Torre de la Mora

Camping Torre de la Mora, gelegen in het gebied van La Mora, op een paar kilometer van de stad Tarragona, is een strandcamping, aan de kust en met een ideaal watergebied voor uw gezinsvakanties. U kunt genieten van het kinderbad met glijbanen, jets, waterspelletjes… en een ander groot zwembad met meer diepte. De camping heeft directe toegang tot het strand van Mora.

Camping La Siesta Salou

Gelegen in het hart van de gemeente Salou, is Camping La Siesta een ware oase van vegetatie waar de zwembaden de hoofdrolspelers zijn. Tijdens de heetste zomerdagen kunt u afkoelen tussen waterstralen, watervallen of in het kinderbad met glijbanen en waterspelletjes.

Camping & Resort Sangulí Salou

Camping & Resort Sangulí Salou wordt door de belangrijkste Europese campingclubs ADAC en ANWB beschouwd als een van de “BESTE CAMPING IN EUROPA”. In 2021 werd het door populaire stemmen gekozen tot “BESTE CAMPING IN EUROPA” op basis van de ervaringen van kampeerders die al waren gebleven.

Op Camping & Resort Sangulí Salou vind je maar liefst 5 verschillende zwembaden! Je kunt meerdere afdalingen maken door de meerdere glijbanen die de camping heeft, spetteren in het kinderbad, plezier maken met de kleintjes in het waterkasteel en zelfs een drankje doen in de Happy Pool poolwaterbar.

En alsof dat nog niet genoeg voor je is, heeft de camping een zwembad voor huisdieren!

Camping Alannia Els Prats

Camping Alannia Els Prats is een campingresort gelegen in Mont-roig del Camp, aan de kust en met directe toegang tot het strand. Het is een camping met de onderscheiding “BESTE CAMPING IN EUROPA” door de belangrijkste Europese campingclubs.

Op Camping Alannia Els Prats kun je genieten van een waterpark voor de kleintjes met een ondiep bad met verschillende waterspelletjes. U kunt ook afkoelen in het andere zwembad met grotere diepte.

Camping La Torre del Sol

Camping La Torre del Sol, gelegen aan het strand in Mont-roig del Camp, is een van de andere campings in Tarragona die door de belangrijkste Europese campingclubs is onderscheiden als “BESTE CAMPING IN EUROPA”. Een ideale camping om te genieten van een vakantie tussen glijbanen, zwembaden, wateractiviteiten en veel strand.

Playa Montroig Camping Resort

Het Playa Montroig Camping Resort ligt in Mont-roig del Camp en is ook een camping met de onderscheiding “BESTE CAMPING IN EUROPA” door de belangrijkste Europese campingclubs. Gelegen aan de kust en met directe toegang tot het strand, heeft het Playa Mont-roig Camping Resort twee watergebieden, een voor kinderen met meerdere jets, glijbanen en waterspelletjes, en een ander gebied met diepere zwembaden met glijbanen.

Als je houdt van dit alles wat we je hebben uitgelegd, hoef je nu alleen nog maar je ideale camping te vinden op www.campingstarragona.com tussen meer dan 50 opties! En om te genieten van de zwembaden van de Campings van Tarragona: Unique Camping Destination!

También te puede interesar

Tarragona campsites are sustainables

Ga kamperen en respecteer het milieu Tarragona is een provincie waar u op enkele km afstand totaal contrasterende landschappen kunt vinden, waar

Campings in de Ebro Delta

Campings in de Ebro-delta, een heel natuurlijke vakantie Het natuurpark Ebro Delta is een van de belangrijkste wetlands in Catalonië. Een natuurlijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *