Plannen om een ​​andere september te beleven in Campings Tarragona

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Als u denkt aan een paar dagen loskoppelen met kinderen, met uw partner of met vrienden, pak dan uw koffers en boek nu uw camping!

September bespaart ons nog steeds dagen met hoge temperaturen, perfect om te genieten van de stranden of bergen die nu minder druk zijn. Profiteer van de laatste vakantiedagen en verleng uw zomer met een kampeervakantie in de provincie Tarragona.

En waarom campings in Tarragona?

Bij Campings Tarragona hebben we campings aan zee, perfect voor een uitje in september en om de laatste zomerdagen aan zee af te sluiten. Onze stranden zijn van fijn zand en met milde, ondiepe temperaturen en met het kristalheldere water waar u kunt genieten van lange wandelingen bij zonsopgang of ’s avonds met de kleintjes thuis.

gavina_camping_resort_001

Integendeel, als je het strand al beu bent en je houdt van het binnenland, kun je ook door onze bergen slenteren. We hebben meer dan 200 wandelroutes tussen prachtige valleien die je naar natuurlijke poelen, ravijnen, toppen van meer dan 1000 m, dennenbossen waar vogels zingen … En waar je kunt genieten van lekker eten. Steden als Prades, Vilanova de Prades, Capafonts, Falset, Horta de Sant Joan, Gandesa … je zult verliefd worden op de geplaveide straatjes en de balkons met kleurrijke bloemen.

Je kunt ook een geweldige familiedag hebben in PortAventura, het hoogst gewaardeerde park van Europa! U kunt genieten van de attracties van de 5 themagebieden die het park heeft, een plezier voor het hele gezin.

PAP_Mediterrania_Furius Baco

Culturele activiteiten in Tarragona

Een ander van onze hoofdgerechten is de grote culturele erfenis die van Romeins tot modernisme gaat. Tijdens deze maand kunt u de verschillende routes verkennen, monumenten bezoeken zoals El Pont del Diable, de kathedraal van Tarragona, het Romeinse amfitheater van Tarragona, het klooster van Poblet, het klooster van Santes Creus … En begrijp onze cultuur zo nauw verbonden met ons grondgebied.

September is een perfecte maand om te genieten van de verschillende grote festivals zoals die in Santa Tecla in Tarragona, waar je shows, castellers, straatmuziek, concerten kunt zien … Maar niet alleen de hoofdkledij als feest, je kunt er ook van genieten de grote festivals van Reus, Torredembarra, Tortosa, Gandesa …

Diables I

En als u een natuurliefhebber bent, vergeet dan niet de Ebro-delta te bezoeken, die in september de meest indrukwekkende gouden kleur heeft. De gouden kleur geeft het het oor van rijst dat op het punt staat geoogst te worden. U kunt dit moment nemen om deel te nemen aan de verschillende maaifestivals die de hele maand door worden gehouden.

87

© Ajuntament de Deltebre

Zoals u kunt zien, is september een perfecte maand om te ontspannen met een kampeervakantie en uw vakantie af te sluiten met volle batterijen. Schrijf u nu in op onze website en vind uw ideale camping met meer dan 50 mogelijkheden!

También te puede interesar

Apertura Campings Tarragona

Wanneer gaan de campings open?

Veel mensen vragen ons wanneer de campings weer open gaan. Het is bekend dat veel mensen staan te springen om er weer

Reacties zijn gesloten.