De stranden van de “Costa Daurada” en de “Terres de l’Ebre” zijn de fijnste van Catalonië

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Er zijn velen ongelooflijke plekjes te vinden, maar….. wist je dat we aan de “Costa Daurada” en de “Terres de l’Ebre” maar liefst 40 stranden hebben die zijn toegekend met de onderscheiding “Bandera Blava” (Blauwe Vlag). We nodigen je graag uit die te komen verkennen !

Cala Pixavaques Ametlla de Mar

In de “Terres de l’Ebre” zijn er tien stranden en twee jachthavens die pronken met deze erkenning. Dertig stranden en 4 jachthavens aan de “Costa Daurada” bezitten ook deze onderscheiding in het huidige 2016. De toekenning “Bandera Blava”, uitgereikt door de FEE (de Stichting voor Milieu Educatie), in samenwerking met de Adeac (Vereniging voor Milieu- en Consumenten Educatie), erkent de kwaliteit van het water, de veiligheid en de eerste hulp voorzieningen.

Platges de Salou © Rafael López Monné

Met zulke stranden, wie kan het weerstaan een duik te nemen ? Zoek je redenen om deze streek te bezoeken ? Je kan hier langs de stranden met fijn en goudkleurig zand lopen, genieten van rust en vrede kijkend naar de zee, of een of andere sport beoefenen. En als deze stranden bovendien uitmuntende voorzieningen bezitten, water van hoge kwaliteit en veilig zijn, is het genot verzekerd.

Cambrils

También te puede interesar

Tarragona campsites are sustainables

Ga kamperen en respecteer het milieu Tarragona is een provincie waar u op enkele km afstand totaal contrasterende landschappen kunt vinden, waar

Campings in de Ebro Delta

Campings in de Ebro-delta, een heel natuurlijke vakantie Het natuurpark Ebro Delta is een van de belangrijkste wetlands in Catalonië. Een natuurlijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *