Stranden voor honden in Tarragona

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geniet van uw vakantie in Campings Tarragona en koel af op onze stranden met uw huisdier!

Het is lente in Campings Tarragona en vult al onze hoeken met bloemen en kleuren. De campings staan ​​al op het punt hun deuren te openen voor het seizoen 2019 en het enige dat overblijft is het plannen van een uitje.

De Campings van Tarragona houden van gezinnen, en als we het over gezinnen hebben, zijn ze de hele familie, inclusief een huisdier. Veel van onze vestigingen accepteren ze al en hebben er diensten voor zoals: hondenbaden, agility parken, pipican … Wil je weten wat ze zijn? Bekijk ze hier.

Maar dat is nog niet alles. In de provincie Tarragona wedden we voor een volledig verblijf, met stranden waar huisdieren welkom zijn, waar ze kunnen rennen, spetteren en baden in ondiep water.

Neem dus papier en pen waarmee we zijn begonnen:

Playa Bon Caponet en l’Ametlla de Mar

In de urbanisatie Roques Daurades ligt de baai van Bon Caponet, ongeveer 50 meter lang. Het is zeer rustig gelegen. Het water is ondiep en het zand is grind. Een goede optie om een ​​dagje aan het strand te genieten.

Captura de Pantalla 2019-04-01 a les 16.08.52

© Patronat de Turisme de l’Ametlla de Mar

Cala del Cementiri en l’Ametlla de Mar

Kleine baai van ongeveer 20 m lang en 15 m breed en zeer gemakkelijk toegankelijk. Het is geen zand, maar gemaakt van ronde stenen. Een goede optie als je niet wilt dat je hond een brokje wordt.

Captura de Pantalla 2019-04-01 a les 16.10.21

 © Patronat de Turisme de l’Ametlla de Mar

Playa de la Platjola en Alcanar

Dit strand heeft een lengte van ongeveer 300 meter en een breedte van ongeveer 8 meter. Het onderscheidt zich door zeer schoon water. De vloer is perfect om mee te nemen met een huisdier, omdat het kleine keien zijn. Het maakt deel uit van de groep stranden en baaien die bekend staat onder de naam Timbes, met een hoge ecologische en ecologische waarde, en daarom wordt het beschouwd als een ongerept strand.

Captura de Pantalla 2019-04-01 a les 16.11.46

© Patronat de Turisme d’Alcanar

 Playa de la Basa de la Arena – Delta del Ebro

Dit strand is een van de favorieten bij uw huisdier. Het is gelegen in het natuurpark van de Ebro-delta Het is een ongerept, uitgestrekt en geïsoleerd strand, met fijn zand, ondiep en kalm water.

Captura de Pantalla 2019-04-01 a les 16.14.00

© Playas Para Perros

Playa de la Riera de l’Alforja en Cambrils

Sinds 2016 verwelkomt Cambrils onze huisdieren op het strand van Riera de Alforja. Het is een gedeelte aan de ene kant van de Alforja-stroom tussen de Paseo de las Palmeras en een klein bos. Op dit strand kun je zelfs een huisdierendouche vinden!

Captura de Pantalla 2019-04-01 a les 16.16.32

© Red Canina

Nu je weet wat onze huisdiervriendelijke etablissementen zijn en alle stranden waar je deze zomer plezier kunt hebben, is het tijd om je koffers in te pakken en Campings Tarragona te ontdekken!

Je gaat een hele wauw vakantie doorbrengen!

También te puede interesar

Apertura Campings Tarragona

Wanneer gaan de campings open?

Veel mensen vragen ons wanneer de campings weer open gaan. Het is bekend dat veel mensen staan te springen om er weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *