Tarragona campsites are sustainables

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ga kamperen en respecteer het milieu

Tarragona is een provincie waar u op enkele km afstand totaal contrasterende landschappen kunt vinden, waar de natuur de hoofdrol speelt. We kunnen gaan van met onze voeten op het strand naar onszelf tussen valleien en bergen van meer dan 1000 meter hoogte, en dit alles op minder dan 40 km afstand. Zorg voor landschapsarchitectuur en respect voor het milieu zijn dus twee concepten die essentieel zijn voor de Campings van Tarragona. De meeste campings in Tarragona bevinden zich in idyllische enclaves, omgevingen zonder drukte en stressvrije gebieden.

Kampeertoerisme stelt u in staat nieuwe sensaties te voelen en nieuwe ervaringen te beleven, omdat u in direct contact met de natuur staat. Een fantastische kans om de kleintjes op te voeden tot respect voor het milieu en liefde voor het milieu. Er zijn campings die met hun animatieteam activiteiten promoten om respect voor de natuur te stimuleren, met excursies of educatieve workshops.

Duurzame huisvesting, schone en hernieuwbare energiebronnen en de bevordering van recycling

Kamperen is een ervaring die je leuk vindt, en meer en meer. Een vorm van toerisme die veel veelzijdigheid mogelijk maakt, vooral vanwege de functionaliteit van de accommodaties. Op Tarragona Campings kunt u verblijven in een houten bungalow, een moderne stacaravan, een glamping-tent of op een ruim perceel met uitzicht op de zee of een weelderig bos van meer dan 1000 meter hoog.

Dit nieuwe concept van groene filosofie wordt steeds belangrijker en een voorbeeld hiervan is de inzet voor schone, hernieuwbare energie en de bevordering van recycling in campings. Veel van de campings investeren veel in het creëren van accommodaties die volledig in het landschap zijn geïntegreerd, gemaakt van gerecyclede materialen, die zelfvoorzienend zijn en voorzien van alle noodzakelijke ontwikkelingen.

Duurzame mobiliteit

Een ander concept waar op mondiaal niveau aan gewerkt wordt, is duurzame mobiliteit. Elke keer is het bewustzijn hoger en groeit het aantal gebruikers van elektrische voertuigen. Er zijn al kampeerders die elektrische busjes hebben, zelfs elektrische campers!

In Tarragona zijn er al 6 campings die al een stopcontact hebben om voertuigen snel op te laden, en binnenkort komen er nog 20 campings bij. Ook hebben alle campings verschillende stopcontacten, in conventioneel formaat, zodat u uw voertuig kunt opladen.

Campings die al een snelle elektrische oplader voor voertuigen hebben:

Así pues, esperamos verte pronto en los campings de Tarragona, en la Costa Daurada y Terres de l’Ebre, con más de 50 opciones de camping a primera línea del mar o entre montañas, para que disfrutes de unas vacaciones sostenibles.

Puedes encontrar tu camping ideal en www.campingstarragona.es

También te puede interesar

Campings in de Ebro Delta

Campings in de Ebro-delta, een heel natuurlijke vakantie Het natuurpark Ebro Delta is een van de belangrijkste wetlands in Catalonië. Een natuurlijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *