Wat is de ideale grootte voor jullie tent ?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

 

Zijn jullie de komende vakantie aan het plannen, maar hebben jullie nog geen tent? In deze post geven we 5 tips om de beste tent te kiezen voor een perfecte vakantie:

 

Ten eerste zou je je moeten afvragen voor welk doel je de tent gaat gebruiken en met welke capaciteit ? Het is een uitrusting waarin je comfortabel moet kunnen verblijven in geval van slecht weer.

 

Ten tweede zou je moeten definiëren wat voor soort vakantie jou aantrekt ? Als je korte verblijven of toeren prefereert, en dus stops maakt van twee of drie dagen of weekends, dan is een lichtgewicht tent , die makkelijk is op te zetten, een goede keus. Maar als je daarentegen lang op één plek verblijft, dan is het beter een tent te hebben met meer ruimte, waarin je ook al je kampeer benodigdheden kunt bewaren.

 

De volgende vraag is, met hoeveel mensen ga je kamperen ? De capaciteit van de tent is ook een punt van belang wanneer je een tent gaat kopen. Als je liever een langdurig verblijf hebt, dan raden we je een tent aan met verscheidenen ruimtes, waarin ook het dag- en nachtverblijf gescheiden zijn.

 

Wat is een geschikte prijs ? De kwaliteit moet ook een belangrijke factor zijn. Onze raad: koop een tent van redelijke kwaliteit, zodat je op z´n best van je investering kunt genieten.

 

En welke bestemming heeft je volgende vakantie ? Hier is het antwoord heel eenvoudig: aan de “Costa Daurada” en in de “Terres de l’Ebre” vindt je 56 campings om je tent op te zetten, en te ontspannen !

 

También te puede interesar

Apertura Campings Tarragona

Wanneer gaan de campings open?

Veel mensen vragen ons wanneer de campings weer open gaan. Het is bekend dat veel mensen staan te springen om er weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *